Joosje (Customer Service Medewerker Export)

Na haar studie Office Management begon Joosje als Administratief Medewerker om zo haar eerste kennis op te doen in het werkveld. Helaas kwam zij al snel tot de conclusie dat deze rol haar niet genoeg uitdaging bood. Zo rolde zij in de functie van Junior Operations Manager, hier hield zij zich bezig met alle exportzaken en het beheer van de KPI’s. Hoewel Joosje erg veel heeft geleerd in deze functie, voelde zij dat de bedrijfscultuur niet bij haar paste. Export was wel het gebied wat haar motiveerde en interesseerde en zo is zij bij haar huidige werkgever terecht gekomen. In haar huidige functie verwerkt Joosje alle uitgaande zendingen voor de keyaccounts, onderhoudt ze contact met de klant en zorgt ze voor een nauwkeurige gegevensverwerking in het douanesysteem. Onlangs heeft de organisatie enkele veranderingen doorgemaakt die van invloed zijn op de werksfeer. Hierdoor is Joosje samen met Extra Talent, op zoek naar nieuwe uitdaging binnen de logistieke sector.

Joosje is een rustige en sociale dame. Ze brengt dagelijks positiviteit met zich mee en haar geduldige en behulpzame karakter maken haar een waardevolle aanvulling in elk team. Zowel in haar werk als in haar vrije tijd is ze graag actief en steekt ze graag de handen uit de mouwen. 

Na een opzegtermijn van een maand is Joosje beschikbaar voor 32-40 uur per week. Haar salarisindicatie is    € 3.300,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

Binnenkomende zendingen verwerken in het systeem;
Contact onderhouden met klanten, transporteurs, interne afdelingen en accountmanagers;
Gegevens verwerking in het Douane systeem;
Het verwerken en opstellen van rapporten;
Klanten op de hoogte houden van de zendingen.

Functie

Customer Service Medewerker Export

Leeftijd

27

Woonplaats

Castricum

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

-

Computervaardigheden

-